Spelare

Som utespelare på Swetec Hockey Summer Academy får du ett beprövat träningskoncept med högsta kvalitet och professionella samt rutinerade instruktörer, både på is och off-ice.

Det som skiljer Swetec Hockey Summer Academy från andra camper och hockey-skolor är att vi håller högsta nivå på träningen, är yrkesinstruktörer inte vanliga "hockeytränare" utan professionella instruktörer som vet vad som krävs för att prestera samt har en RÖD tråd genom campdagarna som skall leda till bästa utvecklingen. 

Vi ställer dessutom mycket höga krav på ordning, disciplin, ansvar och att alla som deltar har en professionell inställning. Våra värdegrunder är nolltolerans beträffar all form av trakasserier eller utanförskap. Respekt mot vuxna ledare och sina kamrater är A och O. De som anmäler sig till Swetec Hockey Summer Academy vill spela ishockey och utvecklas för att bli en bättre ishockeyspelare. Just denna bit är oerhört viktig då det bara är hockey som gäller och inte någon lek eller liknande som många andra camper/ishockeyläger har.
 

"Ingen saft och kaka läger"

FÖRSÄKRING

Alla deltagare som har B-licens (dvs representerar en förening som ingår i SIF – Sv. ishockeyförbundet) är försäkrade i  Svedea, tel +46 771 160 199.
Meddela oss snarast om du saknar B-licens..


Vad du ska ha med dig till Swetec Hockey Summer Academy:
* Hockey utrustning och slipade skridskor
* 2 st Ishockeyklubbor för is
* Badbyxor
* Extra tränings kläder för ute och inne, Inneskor. (Ej svart sula)
* 2 st Handdukar
* Hygienartiklar

Samarbetspartner