V.29 - Skills Elite Academy

Vecka 29 - Satsar extra på teknikutveckling.
Ni får som alltid ett skatingpass och två pass inriktade på klubba/puck och spel. Vi fortsätter att bygga ihop våra ispass med evidens baserad kunskap samt fys/rörlighet. Detta är en otroligt viktig del i spelarens hockeyutveckling samt även ett teori om dagen med träning och material tips. 

Våra instruktörer denna vecka har stor hockeyerfarenhet från toppnivå till ungdom samt välutbildade. Vi kommer ha Sebban - Sondre som är unika i sina skridskokunskaper, skills coacher som Magnus Olsson/Karlskrona, Mikael Lundblad/Växjö och Dagge samt fystränare Jessica Bergström plus några till som presenteras successivt under våren..

För att visa att vi verkligen vill ha just DU skall välja vår Skills Elite Academy så ingår även i år fyskläder/dricka flaska samt en överaskning som presenteras också under våren. 

På campen serverar vi två mellanmål och lunch/middag varje dag. 
Denna camp rikta sig till spelare födda 2002 till 2008.
Vi syns i Tyringe!